top of page

fre 31 maj

|

Infinite Yoga

TRYGGHETENS GROGRUND fördjupningshelg i Malmö

Skapa trygghet inifrån

Registration is closed
See other events
TRYGGHETENS GROGRUND fördjupningshelg i Malmö
TRYGGHETENS GROGRUND fördjupningshelg i Malmö

Time & Location

31 maj 2024 18:00 CEST – 02 juni 2024 18:00 CEST

Infinite Yoga, Gustav Adolfs torg 43, 211 39 Malmö, Sweden

Guests

About the event

Välkommen till en fördjupningshelg i autentiskt relaterande, nervsystemsförståelse och relationell läkning.

Under denna helg lägger vi grunden för att skapa mer inre trygghet och djupare kontakt i våra relationer och på vår livsväg.

Vi lär känna vårt nervsystem bättre och återuppväcker relationen med vår kropp och visdomen som bor i den.

Genom somatiska övningar, meditationer och hjärtöppnande delning fördjupar vi kontakten med oss själva och varandra.

Vi lär oss olika sätt att möta och reglera aktiveringar i nervsystemet för att kunna vara mer närvarande och autentiska i mötet med andra.

Från den platsen iakttar vi våra invanda relationsmönster, strategier och sociala roller med empati och nyfikenhet.

Du kommer lära dig verktyg och övningar för att reglera ditt nervsystem, kommunicera dina behov och öka din somatiska medvetenhet som du kan ta med in i alla dina relationer om livsomständigheter.

Intentionen med helgen är att du lättare ska kunna förebygga, möta aktiveringar i ditt nervsystem och relatera med mer traumamedvetenhet, empati och eget ansvar.

Om du har gått en kurs eller workshop med mig tidigare kommer du att känna igen en del saker, men även upptäcka nya saker då jag baserar innehållet på var denna specifika grupp befinner sig och har med sig för individuella teman. 

TIDER

Fredag: drop in från 17:45, start kl.18-20:30 

Lördag 10-18, lunch 13-14:30

Söndag 10-18, lunch 13-14:30

VAD DU KAN FÖRVÄNTA DIG

Kom nyfiken inför att utforska dessa teman och dig själv.

Vi kommer använda övningar inspirerande av circling, mindfulness, authentic relating, embodied intimacy, somatic experiencing, trauma teori och yoga.

Allt vi gör har intentionen att fördjupa kontakten och närvaron med dig själv, din kropp och ditt nervsystem innan du möter andra.

Alla människor är välkomna oavsett tidigare erfarenhet, relationsstatus eller identitet.

Varje övning är en inbjudan. Du är välkommen att bjuda in en partner eller vän att gå workshopen med för att kunna göra övningarna tillsammans, om det gör att du känner dig tryggare.

VAD TIDIGARE DELTAGARE SÄGER:

"Återigen vill jag säga TACK för en fin och viktig resa. Den här gången var det framför allt insikter kopplade till kropp och nervsystem jag tog med mig. Jag har nog aldrig riktigt gett min kropp något erkännande, utan levt mitt liv som huvudfoting. Hemläxan som handlade om att skriva ett brev till sin kropp blev en vändpunkt för mig. Tack för den! Jag vill också nämna övningen om motstånd från sista träffen. Den var stark. Och din teoretiska input som gav mig ny kunskap = nya perspektiv på mig själv och mina medmänniskor. Stort Tack!" / Joakim

”Jag guppar fortfarande i de mjuka svallvågorna efter helgen med dig och dina fina hjälpare, Trygghetens grogrund. 

Jag var låst och nerstängd när jag kom till kursen och det var tydligt hur skam ville hålla mig ifrån ett naturligt läkande. 

Kursens upplägg var så välkomnande, mjukt, lekfullt och inspirerande och du gav oss så mycket tid och kloka frågor. 

Genom hela kursen fick vi flexa och stretcha  vår relation med våra nervsystem. Och med dig som en tydlig och inkännande ledare med ditt flexibelt nervsystem fick vi växla mellan snabbhet och lugn, mellan vila och rörelse och vi hann sätta ord på vad som hände. Du liknar nervsystemets kommunikation med oss som en telefon som ringer och vårt jobb är att svara att lyssna. Och vi fick så många nycklar och verktyg till hur vi kan möta den information på ett konstruktivt sätt. Telefonen har ringt så mycket här sedan kursen och jag lyssnar med en ny och uppfriskad uppmärksamhet på min kropps behov. Tack för en fantastisk helg, Ida.

Jag rekommenderar dig som kursledare så varmt. Tack för allt du är och gör! Jag är så tacksam för dig och ditt viktiga arbete.” 

/ Karin mars 2024

IDA HELMERS

Ida kallar sig ofta för relationsentusiast, eftersom hon älskar att utforska olika former av relaterande och ser relationer som en möjlighet för utveckling, läkning och evolution. I sitt arbete stöttar hon individer, grupper, par och föräldrar att lära känna sitt nervsystem, förstärka kontakten med sin egen kropp och fördjupa sina relationer med andra.

Ida har en bakgrund som Mindfulness instruktör, hälsocoach och body worker och utbildar sig just nu inom trauma terapi till Somatic Experiencing practitioner. Hon är använder även element från anknytningsteori, IFS (Internal Family Systems), trauma teori, circling och många års deltagande, assisternade och utbildning med Embodied Intimacy i sitt arbete. Idas största läromästare är visdomen som lever i våra kroppar och hur den är direkt länkad till visdomen som lever i naturen. 

PRAKTISKT

Drop in 15 minuter före start, så att vi kan börja alla tillsammans i tid.

ADRESS: Infinite Yoga, Gustav Adolfs torg 43 i Malmö

TA MED

Bekväma kläder som du kan röra dig fritt i, vattenflaska, anteckningsblock och penna om du gärna antecknar.

OBS!

Då en del av oss är känsliga eller allergiska mot starka dofter vill vi be dig att undivka parfym och andra kemiska dofter, duscha istället gärna före (det finns dusch på plats) och var autentisk med din egen naturliga doft :)

PRIS:

Jag önskar att du ska kunna delta oavsett din ekonomiska situation, därför kan du själv välja det pris som möter dig bäst där du är. Om inget pris möter dig, kan du kontakta mig för att se över möjligheten för eventuellt annat utbyte / support.

Ekonomiskt utmanad 1750kr

Ekonomiskt balanserad 2450kr

Ekonomiskt överflöd 3250kr

TILLÄGG: INDIVIDUELL VÄGLEDNING

Fördjupning med löpande somatisk terapi och vägledning innan / efter helgen för att bearbeta individuella teman och processer som kommer upp samt omvandla intentioner till förkroppsligad verklighet. Sessionerna sker online eller i Malmö enligt överenskommelse.

Paket på 4 sessioner á 60min + ett 15-min lära känna samtal via telefon

PRIS: 2995kr (originalpris 3995kr) 

* du behöver boka och betala en biljett för workshopen + för tillägget för att priserna ska gälla

* du ansvarar själv för att boka in sessionerna i god tid via mail

BUSSFÖRBINDELSER: Hållplatsen Gustav Adolfs Torg ligger precis utanför för stadsbussar, Malmö C ligger på gångavstånd för tåg och Paulibron för regionbussar

FACEBOOK EVENT: https://fb.me/e/1fIso4o7f

Gå gärna in och kika i eventet emellanåt för inspiration och uppdateringar. Bjud gärna in vänner du tror skulle uppskattta att delta.

AVBOKNING

Upp till två veckor före workshopen börjar återbetalas 50% om du avbokar, efter det är biljetten ej återbetalningsbar. Du är välkommen att skänka eller sälja din biljett till någon annan om du får förhinder, eller använda den / motsvarande värde på en annan workshop med mig inom 3 månader.

KONTAKT

Om du har några frågor eller funderingar så når du mig bäst via FB eller: info@idahelmers.se

Tickets

 • TILLÄGG INDIVIDUELL VÄGLEDNING

  Ingår: 4 sessioner á 60min * Du behöver köpa biljett till workshopen + tillägget för individuell vägledning för att erbjudandet ska gälla. * Du ansvarar själv för att boka sessioner med mig via mail: info@idahelmers.se

  2 995,00 kr
  Tax: Moms included
  Sale ended
 • Ekonomiskt utmanad

  1 750,00 kr
  Tax: Moms included
  Sale ended
 • Ekonomiskt överflöd

  3 250,00 kr
  Tax: Moms included
  Sale ended
 • Ekonomiskt balanserad

  2 450,00 kr
  Tax: Moms included
  Sale ended

Total

0,00 kr

Share this event

bottom of page