top of page

sön 14 juli

|

Östra Kristinelundsvägen 18

SYSTERSKAP (Juli)

En plats att landa, läka & lyfta varandra

SYSTERSKAP (Juli)
SYSTERSKAP (Juli)

Time & Location

14 juli 2024 13:00 – 16:00

Östra Kristinelundsvägen 18, Östra Kristinelundsvägen 18, 217 48 Malmö, Sverige

Guests

About the event

~ Välkommen in i cirkeln kära syster ~

Här möts vi för att tillsammans skapa en grundad plats dit vi kan komma för att ge och ta emot näring.

Eftermiddagen kommer att bestå av somatiska övningar, hjärtöppnande delning och läkande gruppövningar.

Vi börjar med att landa i kroppen och fördjupa kontakten med vår livmoder genom guidad meditation och varsam rörelse.

Sedan lyssnar vi till systerskapets visdom och ger plats till det som vill uttryckas i cirkeln just idag.

Vi håller varandra i närvaro när det är tungt och lyfter varandra dit vi längtar.

Du är så varmt välkommen, precis som du är.

PRIS: 150-350kr beroende på din ekonomiska situation. 

BILJETTER:

150kr ekonomiskt utmanad

250kr ekonomiskt balanserad

350kr ekonomiskt överflöd

*Om du är arbetslös, student eller ekonomiskt utsatt finns det möjlighet att få ett mer rabatterat pris eller finna ett passande utbyte genom att kontakta mig direkt.

VAD DU KAN FÖRVÄNTA DIG:

Vi kommer använda övningar inspirerande av circling, mindfulness, authentic relating, embodied intimacy, somatic experiencing och yoga.

Allt vi gör har intentionen att fördjupa kontakten och närvaron med dig själv, din kropp och ditt nervsystem innan du möter andra.

Varje övning är en inbjudan och du är välkommen att ta med en vän att göra övningarna med om det gör att du känner dig tryggare.

VAD TIDIGARE DELTAGARE SÄGER:

”Ida ger oss en plats för relationell läkning som inte bara är djup utan också trygg. Hon är mycket medveten om vikten av en traumamedvetenhet och har en stor mängd erfarenheter att utgå ifrån i sitt arbete.” / Anna

"Genom dessa workshops upptäckte jag ett nytt sätt att vara. Jag blev återintroducerad till att känna

min kropp och använda den som ett extra verktyg för att göra mer välgrundade val om vart jag verkligen vill att mitt liv ska ta vägen, ögonblick till ögonblick. Övningarna är också perfekta utanför workshopen för att komma närmare människor i mitt liv." / Sotiris

"Så tacksam över att få vara en del av detta! Jag blev så berörd av att bevittna det mjuka samspelet som hände runt och inuti mig, människor som öppnar sig som blommor i ditt så kärleksfullt hållna rum. Tack tack tack!" / Annika

”Om du funderar på att delta i en workshop med Ida eller Rouven, gör det bara, jag kan inte föreställa mig en person som detta inte kan passa eller vara till nytta för. Dina önskemål kommer att höras och dina gränser respekteras, och jag är säker på det. Lär dig något nytt och värdefullt." / Johan

IDA HELMERS

Ida kallar sig ofta för relationsentusiast, eftersom hon älskar att utforska olika former av relaterande och ser relationer som en möjlighet för utveckling, läkning och evolution. I sitt arbete stöttar hon individer, grupper, par och föräldrar att lära känna sitt nervsystem, lyssna till kroppens visdom och skapa mer meningsfulla relationer.

Ida är en somatisk terapeut och kursledare, som under de senaste fem åren har utvecklat en mängd egna workshops på varierande teman. Hennes arbete inspireras av eget utforskande och utbildning inom somatic experiencing trauma terapi, circling / autentiskt relaterande, anknytningsteori, partswork / IFS, shadow work, Embodied Intimacy och cykliskt levande. Hennes största läromästare är visdomen som lever i våra kroppar och hur den är direkt länkad till naturens visdom.

PRAKTISKT

Drop in 12:45-13:55

Start 13:00 - dörrarna stängs.

Ta med sköna kläder som du kan röra dig fritt i, vattenflaska och ditt favoritsnacks att dela på i pausen.

Är det fint väder kan vi eventuellt vara ute i parken för vissa delar av eftermiddagen, så ta gärna med dig något att sitta på.

FACEBOOK EVENT: https://www.facebook.com/share/qR8Gwv4Vr8ZJYgvr/

Gå gärna in och kika i eventet emellanåt för inspiration och uppdateringar. Bjud gärna in vänner du tror skulle uppskattta att delta.

AVBOKNING

Upp till en vecka föra eventet återbetalas 50%  om du avbokar, efter det är biljetter ej återbetalningsbar. Du är välkommen att skänka eller sälja din biljett till någon annan om du får förhinder, eller använda den på en annan workshop med mig inom 3 månader.

HÄLSA

Jag uppmuntrar eget ansvar på mina event, vilket innebär att jag litar på att du inte kommer om du är sjuk, har symptom eller nyligen varit i kontakt med någon som har.

Detta är inte gruppterapi, så även om autenticitet och känslouttryck är välkomna, förväntas du kunna hålla dig själv och ansvara för din egen mentala hälsa.

SAMÅKNING

Skriv gärna i evenet på FB om du kan erbjuda eller söker efter samåkning.

KONTAKT

Om du har några frågor eller funderingar så når du mig bäst via FB eller: info@idahelmers.se

Tickets

 • Ekonomiskt utmanad

  150,00 kr
  Tax: Moms included
 • Ekonomiskt balanserad

  250,00 kr
  Tax: Moms included
 • Ekonomiskt överflöd

  350,00 kr
  Tax: Moms included+8,75 kr service fee

Total

0,00 kr

Share this event

bottom of page