top of page

ons 01 juni

|

Nära

Se dig själv i andra

Registration is closed
See other events
Se dig själv i andra
Se dig själv i andra

Time & Location

01 juni 2022 18:00 – 21:00

Nära, Östra Kristinelundsvägen 18, 217 48 Malmö, Sverige

Guests

About the event

Även om vi alla längtar efter att relatera mer autentiskt, så kommer ofta våra projektioner i vägen och relaterar med varandra istället. Genom att vi blir mer medvetna om vad vi projicerar på andra och möter det med medkänsla, kan vi möta både oss själva och varandra med ett nytt djup. Denna process hjälper oss att integrera och läka undanträngda delar i oss själva som vi enbart ser i andra, det vi kallar för skuggsidor. 

Detta kommer vi att utforska tillsammans på ett mjukt och långsamt sätt genom somatiska övningar, medveten kommunikation och hjärtöppnande delning.  

IDA HELMERS 

Ida kallar sig ofta för relationsnörd, hon älskar att utforska olika sätt att relatera på och ser relationer som en möjlighet för såväl gemensam som individuell utveckling. Ida har de senaste åren arbetat med relationell läkning i en mängd olika gruppsammanhang, där vi möts för att hitta vägen hem till oss själva tillsammans.   

Genom att först finna trygghet i kroppens visdom skapar Ida gruppfält där våra hjärtan kan mötas, våra nervsystem bli tryggare och alla delar av oss känna sig välkomna. Hon hämtar inspiration och kunskap från Somatic Experiencing, Mindfulness, Circling, Embodied Intimacy och anknytningsteori i sina workshops och lämnar alltid utrymme för varje grupps unika behov att leda henne. Du kan läsa mer på www.somatic-relating.com

PRIS: 150 / 250 efter inkomst och vilja.

BILJETTER: https://www.idahelmers.se/event-details/se-dig-sjalv-i-andra

Tickets

 • Låg - medel inkomst

  150,00 kr
  Tax: Moms included
  Sale ended
 • Medel - hög inkomst

  250,00 kr
  Tax: Moms included
  Sale ended

Total

0,00 kr

Share this event

bottom of page